Invitasjon til Årets bilde 2017

Pressefotografenes Klubb (PK) inviterer igjen til landets viktigste fotokonkurranse! Leveringsfrist for Årets bilde 2017 er mandag 08. januar 2018 klokken 20.00. De nominerte kunngjøres kort tid etter juryeringen. 

Les oppdaterte konkurranseregler på www.åretsbilde.no

Konkurransen er åpen også for personer som ikke er medlemmer i Pressefotografenes klubb.

Deltakeravgift for PK-medlemmer er kr 550,-

Deltakeravgift for ikke-medlemmer er kr 1300,-

Mediehus, redaksjoner og produksjonsselskap som ønsker å sende inn bidrag til videoklassene på vegne av ansatte og frilansere betaler kr 1300,- per bidrag (les mer om dette nederst i saken).

Medlemskontingent for 2017 betales her.

Deltakeravgift for Årets bilde 2017 betales her.

Søk medlemskap i Pressefotografens klubb

 

Nytt av året #1: Olympus premierer Årets fotojournalist, Årets nykommer, foto, og Årets bilde

Olympus er hovedsponsor av Pressefotografenes klubb. Olympus premierer Årets fotojournalist, Årets nykommer, foto, og vinner av Årets bilde med utstyr til en samlet verdi av 180.000,-. 

Nytt av året #2: Reportasjer kan inneholde bilder fotografert frem til innsendingsfristen

Bidrag til reportasjekategoriene i konkurransen kan nå inneholde enkeltbilder som er tatt helt frem til innsendingsfristen.

Nytt av året #3: Reviderte videokategorier

Reportasjekategorien i videoklassen er fra i år delt i to kategorier. Vi har nå én kategori for videojournalister som i hovedsak jobber alene i felt og selv har ansvar for foto og regi - og én kategori for team-produksjoner.

Nytt av året #4: Videobidrag kan sendes inn av redaksjoner

Tidligere års regler har krevd at også videobidragene må sendes inn av fotograf/videojournalist selv. Vi åpner nå for at redaksjoner, TV-hus og produksjonsselskap kan sende inn videobidrag på vegne av sine team.

Fotograf/videojournalist som selv sender inn bidrag betaler ordinær deltakeravgift for å kunne levere et ubegrenset antall bidrag (kr. 550,- / kr. 1300,- avhengig av hvorvidt vedkommende er medlem av PK eller ikke).

Redaksjoner, TV-hus og produksjonsselskap som sender inn bidrag på vegne av sine team/ansatte/frilansere betaler deltageravgift kr. 1300,- per bidrag.

Husk å lese konkurransereglene før innsending!